Webshop login
Wij steunen:
NAAR WEBSHOP
Thuis in groen
+31 (0)297 321 418
Thuis in groen
Wij zijn dealer van:
+31 (0)297 321 418
Wij zijn dealer van:
Webshop login
 
Heeft u ook graag de keuze uit een ruim assortiment? Bij ons in de webshop heeft u de keuze uit zo’n 5.000 tot 10.000 planten, afhankelijk van het seizoen. Voor alle kamerplanten,  perkgoed en tuinplanten bent u bij ons aan het juiste adres. Indien u het gewenste product niet kunt vinden kunt u dit altijd aangeven. Wij zullen er dan voor u naar op zoek gaan!
Naast de ‘levende’ producten bieden wij u een ruim aanbod met decoratie artikelen. U hoeft hierbij geen rekening te houden met een minimum orderbedrag.

24/7
U krijgt bij ons de mogelijkheid om 24/7 uw inkopen te doen. Orders vandaag vóór 12.00 uur besteld, gaan de volgende dag op transport. Uit de voorraad kunt u zelfs inkopen tot 13.00 uur op de dag van vertrek.

Overzichtelijk
Om het gebruiksgemak voor u te vergroten hebben wij de webshop opgedeeld in de afdelingen van een tuincentrum, zoals kamerplanten, koude kas en tuinplanten. Zo is het eenvoudig om voor de diverse afdelingen in te kopen.
Tevens heeft u in onze webshop altijd toegang tot de uw gegevens, waaronder uw factuuroverzicht, karren- en fustsaldo, eigen stickerdatabase en de actuele aanbiedingen.
Om sneller te kunnen shoppen kunt u ook uw eigen favorieten bewaren.

Actueel
De producten in de webshop zijn actueel, bijwerken van het aanbod is voor ons een continue proces. De voorraad wat de afgelopen 3 uur is ingekocht, bij de kweker of van de klok, wordt op een aparte pagina weergegeven. Zo heeft u altijd inzicht in de laatst vers gekochte producten. Bloeiende planten uit de voorraad zijn maximaal 3 dagen beschikbaar.
Via de klokvoorverkoop van de snijbloemen kunt u dagelijks van 12.00 a.m. tot 5.00 a.m. inkopen uit de verse klokaanvoer van de snijbloemen.

Heeft u nog geen login, maar wilt u wel graag een kijkje nemen in de webshop? Neem gerust contact met ons op.
Webshop
Webshop
Copyright © 2015 by "Florahuis BV"  ·  All Rights reserved ·
T: +31(0)297 321 418 · E-Mail: info@florahuis.com