Webshop login
Wij steunen:
NAAR WEBSHOP
Thuis in groen
+31 (0)297 321 418
Thuis in groen
Wij zijn dealer van:
+31 (0)297 321 418
Wij zijn dealer van:
Webshop login
 
Klik hier voor de algemene voorwaarden.
Florahuis BV is planten leverancier voor tuincentra en groothandels opgericht in 1993 door Eric Stuyt. Wij zijn gevestigd in het sierteelthart van Nederland, het Westland. Zo hebben wij snel toegang tot een groot aanbod van zowel de veilingklok als vers van de kweker.
Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkelt tot een stabiel handelsbedrijf, met een groot netwerk van toeleveranciers in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen wij u een zeer compleet assortiment bieden.

Kernwaarden
In onze werkwijze hebben wij veel aandacht voor de persoonlijke wensen en behoeften van de klanten. Flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn enkele van onze kernwaarden. Met een klein en hecht team zetten wij ons dagelijks in om deze kernwaarden te waarborgen. Dit doen wij onder andere door wekelijks met u contact te houden, grondige kwaliteitscontrole en een flexibele opstelling ten behoeve van uw wensen, uiteraard binnen de grenzen van het haalbare. Indien gewenst kunnen we u ook ondersteuning bieden in winkelpresentatie en assortimentsbepaling.

Werkwijze
U kunt bij ons 24/7 bestellen via de webshop. Deze staat gevuld met een groot aanbod actueel beschikbare producten van de kweker en onze voorraad. Daarnaast houdt onze ervaren klokinkoper u wekelijks telefonisch op de hoogte van de actuele prijzen op de klok. Regelmatig zitten hier leuke producten bij voor een aanbieding in uw tuincentrum. Zo kunt u kort schakelen op de actuele omstandigheden.
Uw bestellingen kopen wij hoofdzakelijk rechtstreeks in bij de kweker. Zo bent u gegarandeerd van een vers product van de beste kwaliteit.
Uw handel wordt met veel zorg nauwkeurig bij elkaar gepakt voor een optimale dekking van de transportkosten. Tevens kunnen wij u ontzorgen door de planten met barcode sticker aan te leveren.

Interesse in een samenwerking? Neem gerust contact met ons op.
Over ons
Over ons
Copyright © 2015 by "Florahuis BV"  ·  All Rights reserved ·
T: +31(0)297 321 418 · E-Mail: info@florahuis.com